Vælg det rigtige græs til din Græsplæne

Græs fra svenske landmænd

Leder du efter en græsplæne, der kan tåle lidt af hvert? Eller kæmper du med udfordringer, såsom skyggefulde områder, tørke eller fugt i din have? Vælg det græsfrø, der passer til dine forhold og så græs, der skaber den bedste græsplæne i netop din have.

Weibulls græsfrøblandinger med kvalitetsfrø fra svenske landmænd er udviklet til at modstå vores nordiske klima. Hver frøblanding indeholder mindst to forskellige typer græs for at opnå de ønskede egenskaber.

 

Sådan vælger du det rigtige græs

Der er tre ting du skal tænke på, når det er tid til at anlægge en ny græsplæne.

  1. Hvad skal du bruge græsplænen til, hvor meget slid skal den kunne tåle?

  2. Hvilke forudsætninger har du? I hvilket område skal din græsplæne være (på en hældning, skygge, sol) og hvordan ser klimaet ud der (tørt, fugtigt)

  3. Hvor meget tid vil du bruge på at klippe samt pasning?

Nedenfor finder du information om samtlige Weibulls græsfrøblandinger, finder du en eller flere som passer der hvor du skal så græs? Piktogrammet hjælper dig hurtigt med at se blandingernes forskellige fordele.

 

Græsfrø Extra Green

Passer til dig med høje krav

Græsfrøblandingen indeholder græsarterne rødsvingel og engrapgræs som tilsammen giver en tæt og eksklusiv græsplæne der tåler det meste. Blandingen vokser langsomt hvilket giver kortere klippe interval og er derfor særskilt god til dig som vil bruge mindre tid på at klippe græs, eller dig med robotgræsklipper, da færre klipninger forlænger robottens livslængde. Græsfrøblandingen er også modstandsdygtig overfor kulde og ekstra vinterhårdfør.

Læs mere og køb Græs Extra Green.

 

Græsfrø Villa Classic

Vores mest populærere græsfrøblanding

Græsfrøblandingen indeholder græsarterne, rødsvingel, engelsk rajgræs og engrapgræs som giver en frøblandning, der giver en robust og slidstærk græsplæne som etablerer sig meget hurtigt. Så en af vores mest populærere græsfrøblandinger, anlæg en græsplæne som vokser tæt og giver et blødt underlag. Klipninger skal foregå oftere end Extra Green, da den her blanding af græsfrø vokser hurtigere.

Læs mere og køb Villa Classic.

 

Græs Skygge

Perfekt til områder med skygge

Græsblandingen indeholder græsarterne rødsvingel, hårdsvingel og mosebunke som skaber en frøblanding direkte tiltænkt til skyggefulde områder, for eksempel under havens frugttræer. Har relativ god slid tolerance samt god overvintrings formåen. Sorten giver færre klipninger.

Kombiner græsfrø skygge med Weibulls øvrige græssorter for at komplentere dit græs med højere skyggetålelighed der hvor det er nødvendigt. Græsfrøblandingen Fritidshus klarer skyggefulde områder godt alene.

Læs mere og køb Græs Skygge.

 

Græs Fritidshus

Til naturelskeren

Græsfrøblandingen indeholder græsarterne rødsvingel, hårdsvingel samt rødhvene som giver en græsplæne med lavt næringskrav og høj tørke tolerans. Klarer skyggefulde områder relativt godt og vokser også godt på skråningen. Vokser lidt i højden og kræver færre klipninger. Perfekt græsfrøblanding til græsplænen på landet, som står flot i alt slags vejr og måske ikke får så meget pleje som en parade plæne i villahaven.

Læs mere og køb Græs Fritidshus.

 

Græs Nordic Green

Ekstra vinterhårdfør

Græsfrø Nordic Green indeholder græsarterne rødsvingle, engrapgræs samt rødhvene som sammen skaber en eksklusiv blanding som giver en tæt og grøn græsplæne. Græsfrøblandingen har en rigtig god slidstyrke og er ekstra vinterhårdfør. Passer godt i områder hvor risikoen for vinterskader er stor.

Læs mere og køb Græs Nordic Green.

 

Græsfrø Renovera

Alt i et – græsfrø og græsgødning

Græsfrøblandingen indeholder græsarterne rødsvingel og engelsk rajgræs som danner et renoveringssæt til trætte og skadede græsplæner. Indeholder hurtigvirkende kvalitetsfrø.

Læs mere og køb Græsfrø Renovera.

 

Se hele vores sortiment i græsfrø.

Published date: April 12, 2022