Dyrk økologisk

Hvad indebærer det svneske økologimærke KRAV på Weibulls produkter?

For at få et produkt KRAV-godkendt, skal vi dokumnetere hvor råvarerne kommer fra og hvordan de og produkterne produceres, produktionens tilstand, indhold og analyser med mere. Det er vigtigt at naturgødningen kommer fra gårde med godkendt dyrehold og at varen kan spores gennem hele produktionsprocessen. Der må selvfølgelig ikke være spor af bekæmpelsesmidler nogen steder i kæden.

Ud fra en godkendt produktion kan vi fremstille produkter til vore kunder. Den regelmæssige kontrol gør at vore kunder kan føle sig trygge ved at for eksempel gødningen kommer fra KRAV-godkendte gårde, og at tørven kommer fra en produktion der er godkendt af myndighederne.

 

Alle Weibulls KRAV-mærkede produkter er godkendt til økologisk dyrkning i Sverige.

Dyrk økologisk med Weibulls

I Weibulls sortiment finder du KRAV-produkter til hele dyrkningskæden, fra portionsfrø til så-jord, pottemuld og grøntsagsjord. Vore KRAV-godkendte jordprodukter indeholder hønsegødningsbaserede næringsemner. Som i andre narturgødskede jordprodukter medfører det af og til en duft af, ja, gødning! Det er uundgåeligt men vi gør hvad vi kan under produktionen for at undgå det.

Published date: December 09, 2021