Pant Weibulls forpakninger!

Pant vores emballage med genbrugsappen Bower!

For os hos Weibulls er bæredygtighed en selvfølge og et værdiord, der gennemsyrer hele vores forretning. Vi stræber konstant efter at finde nye måder at reducere vores miljøpåvirkning. Derfor er vi meget stolte af at være de første i Norden til at tilbyde pant på alle vores jordsække og produktemballage!

Genanvend och casha in - win win!

Med Bower-appen kan du pante Weibulls-, Hammenhögs- og Substrals-emballage på din nærmeste genbrugsstation og tjene penge, samtidig med at du bidrager til miljøet. Forpakningerne pantes ved scanning i appen, inden de afleveres til genbrug. Hver pantsat pakke genererer point, som derefter kan konverteres til kontanter eller kuponer, der kan bruges i en butik eller doneres til velgørenhed. Godt, ikke?

Pant med Bower

De fleste emballager, der fremstilles i dag, er fuldt genanvendelige. Ikke desto mindre bliver mindre end 15 % af al plastemballage genanvendt. Sammen kan vi ændre det!

Sådan fungerer det:

  1. Scan din emballage derhjemme. Scan stregkoden på emballagen og få point eller penge direkte i din mobil, når du tager emballagen med på genbrugsstationen.
  2. Gå til din nærmeste genbrugsstation. Find den nærmeste genbrugsstation i Bower-appen - eller tilmeld din egen!
  3. Bekræft, at du er der, og bliv belønnet. Vel fremme på genbrugsstationen vil du blive bedt om at bekræfte, at du er der, og at du har medbragt din emballage. Når du har gjort det og smidt din emballage i den rigtige beholder, får du pantværdien for alt, hvad du har scannet derhjemme.

Læs mere og få appen

 
Article author: Pixie Kamfjord Karlsson
Published date: May 31, 2022